Yhteistyö-tiedote

Elektrorakenne ja HiavaNet+ yhteistyö käynnissä.

Elektrorakenne ja Hiava ovat tehneet yhteisiä projekteja vuosien saatossa useita liittyen toimitusketjun prosesseihin ja järjestelmiin. Nyt yhteistyö saa uuden lisän, kun Elektrorakenne ottaa käyttöönsä HiavaNet+ -palvelun kuljetusten tilaamiseen. Palvelu takaa Elektrorakenteelle yhden kanava kuljetustilausten välittämiseen, kaikkiin käyttämiinsä kuljetusliikkeisiin.

Kuljetusten tilaamisen rajapintana aloitetaan portaalin käytöllä, jossa myös raportointi ja seuranta ovat sisällytettyinä. Tulevaisuudessa siirrytään myös kuljetusten tilaamisen automaation, kun Elektrorakenteen ERP-järjestelmä integroidaan HiavaNet+:n kanssa.

”Vaihdoimme toiminnanohjausjärjestelmää vuoden vaihteessa ja halusimme keskittää kuljetustilaukset yhteen paikkaan. Teemu kertoi, että ovat tällaista kotimaista palvelua kehittämässä ja halusin ilman muuta olla mukana tässä. Kotimaisten tekijöiden kanssa on aina helpompaa asioida ihan jo asiakaspalvelun takia. Mahdolliset kehitysasiat saadaan myös vietyä nopeasti maaliin.” – kertoo Pekka Pennanen, Myyntijohtaja Elektrorakenteella HiavaNet+ -yhteistyöstä.

Kuljetusten tilaaminen ja logistiikan data ovat teollisille asiakkaille harvoin liiketoiminnan keskiössä. HiavaNet+ palvelee asiakkaitaan tässä tarpeessa, jolloin Elektrorakenne voi keskittyä ydin toimintoihinsa ja luottaa että logistiikka hoituu mahdollisimman sujuvasti.

”Me haluamme tuoda toimitusketjun ja sen prosessien osaamisen asiakkaillemme helposti saataville. Tuotamme palvelua, jolla asiakkaamme saa tarvitsemansa, jopa räätälöidyt, ratkaisut. HiavaNet+ on selkeä kokonaisuus yhteistyöhön ja tästä voimme myös laajentaa yhteistyötä tarjoten Hiavan kokonaispalvelua, kun toimitusketjun prosessien kehitys on asiakkaallamme tärkeää. Tämä näkyy vahvasti Elektrorakenteen kanssa, joka panostaa liiketoiminnan kehitykseen, mutta ennen kaikkea tulevaisuuden kasvuun ja onnistumisiin.” – Kertoo yhteistyöstä Hiava Oy:n perustaja/toimitusjohtaja Teemu Hämäläinen.

Yhteystiedot

Teemu Hämäläinen
+358 44 3636 660
teemu@hiava.fi

Pekka Pennanen
+358 20 7411 855
pekka.pennanen@elektrorakenne.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *